Crossere (motorcrossere) findes efterhånden i rigtig mange prisklasser, hvorfor der er noget for ethvert budget. Der bør dog ikke herske nogen tvivl om, at der skal en del penge på bordet, hvis man skal have fingrene i en fabriksny crosser med en vis ydeevne. Af følgende grund kan man få brug for at søge finansiering.
Ønsker du at købe den crosser, du har tænkt på og ønsket dig længe, men er dit budget i den lave ende, så kan du med fordel finde et godt finansieringstilbud. I artiklen får du nogle konkrete tips til, hvordan du kan finansiere din crosser.
Du kan finansiere motorcrosseren med et forbrugslån
Er du mindst 18 år gammel, og forstår du, hvad det indebærer at optage et lån, så kan du overveje at låne penge til din kommende crosser.
En mulighed – måske den mest oplagte – er at optage et forbrugslån, der svarer til det beløb, crosseren koster. Koster crosseren f.eks. 40.000 kroner, så tag et forbrugslån med Santander på netop 40.000 kroner – hverken mere eller mindre.
Vil du også gerne have lidt penge til tøj, hjelm og diverse udstyr, så kan du evt. låne lidt mere. Hos låneudbyderen kan du låne penge helt uden at stille sikkerhed, og du kan forvente at modtage svar på din låneansøgning inden for kort tid.
Køb crosseren på afbetaling og betal et mindre beløb hver måned
Jo, som du netop har læst, så er der rig mulighed for at låne penge til købet, men du kan faktisk også vælge at købe din crosser på afbetaling.
Afbetaling er, ligesom med lån, med til at gøre et køb mere overskueligt. Antager vi igen, at crosseren koster 40.000 kroner, så kan du dele betalingen op i mindre bidder – f.eks. 4.000 x 10. Nogle gange skal man betale renter og gebyrer, andre gange skal man ikke. Vilkårene kan variere fra udbyder til udbyder, og det er bestemt noget, du bør undersøge, idet det har stor indflydelse på, hvor dyr din crosser ender med at blive.
Tag hul på din opsparing
Mange kan nikke genkendende til, at det kan være svært at bruge penge fra sin opsparing, idet man typisk har brugt mange år på at spare op. I den anledning skal du huske på, at du netop har valgt at spare op for at kunne opfylde nogle af dine drømme. Er din største drøm på nuværende tidspunkt at købe en crosser, så vil det måske kunne give god mening at bruge hele eller dele af opsparingen på dette.
Har du ingen opsparing, så vil dette selvfølgelig ikke være en mulighed, men det kan måske være en motivation til at få oprettet en opsparingskonto. Bedre sent end aldrig.
Hvad koster en crosser i bund og grund?
Uanset om du vælger at finansiere din kommende crosser på den ene eller anden måde, så vil du naturligvis kunne drage fordel af at vide, hvad den helt nøjagtigt koster. Som vi har været kort inde på, så findes der crossere i mange udgaver, størrelser, mærker og ikke mindst prisklasser. Nedenfor får du nogle eksempler på, hvad en spritny crosser kan koste:
- Nitro Motors Eco Dirtbike (1.200W) – 9.200 kr.
- ATV Hunter 200 (169cc) – 16.000 kr.
- Impulse Electric Dirt Bike (500W) – 3.000 kr. (børn og unge)
- Razor Dirt Quad (batteri) – 5.000 kr. (børn og unge)
- Suzuki DR-Z125L (124cc) – 26.000 kr.
- Yamaha YZ 250 F (250cc) – 72.000 kr.
Hvor meget må din kommende crosser maksimalt koste?